mikrosementti
Soita tai lähetä meille sähköpostia, vastaamme mielellämme kaikkiin mikrosementtiin liittyviin kysymyksiin. Olemme 100%:sti Suomalainen yritys, ja ainoa joka täysin keskittyy mikrosementin maahantuontiin ja kehittämiseen.
040 560 3748 (pvm)

tarjous@mikrosementti.fi

Härkävaljakontie 28 00750 Helsinki

Tervetuloa!

040 560 3748 (mpm)

tarjous@mikrosementti.fi

www.mikrosementti.fi
Puhelin: 040 560 3748 (pvm) - Email: tarjous@mikrosementti.fi
Suomen Mikrosementti Oy
Top
 

Mikrosementtilattian asennus oikein tehtynä!

Mikrosementtilattian asennus oikein tehtynä!

Mikrosementin kovuus ja iskunkestävyys perustuu itse materiaalin lisäksi useisiin erittäin ohuisiin kerroksiin. Ensimmäiset  kaksi kerrosta tehdään aina hiukan karkeammalla aineella, me puhumme pohjasta tai BASE:sta. Joissain kohteissa ei muuta tehdäkään, vaan pohja viimeistellään poluuretaanilakalla ja pinta on valmis. Tätä emme kuitenkaan lattioihin suosittele, seinissä tämä toimii hyvin.

Pohja- tai BASE -kerroksen jälkeen pintaan laitetaan ihan samalla menetelmällä niin sanottu Medium -kerros, ja tämä on viimeinen mikrosementtikerros. Medium kerroksen jälkeen pintaan tulee vielä niin sanottu primerointi sekä kaksi lakkauskertaa. Koko pinnan paksuus on yhteensä noin 2-3mm. Jos mikrosementtilattiaa tehdessä jätetään joku vaiheista pois, tai käytetään paksumpia kerroksia työn nopeuttamiseksi on lopputuloksena huokoinen lattia, joka ei kestä kovia iskuja ja joka ei pysy vältämättä edes pohjassaan kunnolla kiinni. Selvitä aina valmistajan yksityiskohtaiset ohjeet ja noudata niitä niin työ ei ole vaikeaa.live streaming movie Rings online

Oheinen kuva esittää miten ensimmäinen pohjakerros levitetään. Tärkeää on että materiaalikerros on ohut, korkeintaan 1mm paksu. Tämä ensimmäinen pohjakerros ei ole tarkoituskaan näyttää vielä lopulliselta – mutta huom. jo ensimmäisessä kerroksessa tulee noudattaa tarkasti asennusoppaasamme kerrottuja menetelmiä.

Asennus ei ole vaikeaa, siinä onnistuu kyllä tee-se-itse mies, kunhan muistaa noudattaa tarkasti asennusohjeitamme.

Share