mikrosementti
Soita tai lähetä meille sähköpostia, vastaamme mielellämme kaikkiin mikrosementtiin liittyviin kysymyksiin. Olemme 100%:sti Suomalainen yritys, ja ainoa joka täysin keskittyy mikrosementin maahantuontiin ja kehittämiseen.
040 560 3748 (pvm)

tarjous@mikrosementti.fi

Härkävaljakontie 28 00750 Helsinki

Tervetuloa!

040 560 3748 (mpm)

tarjous@mikrosementti.fi

www.mikrosementti.fi
Puhelin: 040 560 3748 (pvm) - Email: tarjous@mikrosementti.fi
Suomen Mikrosementti Oy
Top
 

Mikrosementillä keittiön välitila

Mikrosementillä keittiön välitila

Keittiön välitila on melko yleinen kohde mikrosementillä tehtäväksi. Elävä pinta on todella näyttävän näköinen, ja sileä saumaton pinta helppo pitää puhtaana rasvasta ja muista tahroista.Oheisen kuvan välitilan on tehnyt Tee-Se-Itse mikrosementti mies Luhangassa. Käytetty väri on valkoinen, ja n. 10cm teräslastalla kevyesti painamalla on saatu pinnasta marmorimaisen kaunis jossa tummat jäljet näkyvät pinnassa tasaisen epätasaisesti. Tässä kohteessa sekä kaapistot että pöytätaso olivat jo asennettuna kun välitila tehtiin, jopa hana oli kiinnitettynä koko työn ajan. Toki olisi ollut parempi jos välitila päästään tekemään jo ennen kaappien asennusta, mutta ei se ole vaatimus.

Koska mikrosementti on normaalisti 20kg purkeissa (riittoisuus jopa 18m2), on välitiloja tehtäessä haasteena suuret hukkamateriaalimäärät, ja sillä tavalla tietysti välitilasta tulee kallis. Halvin tapa tehdä pieniä 0-10m2 alueita on ostaa 10m2 Mikrosementti Kit. Se sisältää kaiken mikrosementoinnissa tarvittavan materiaalin. Tämän kuvan kohteessa omistaja teki mikrosementillä välitilan, sekä yhden yläkerran seinän. Yhteensä neliöitä tuli noin 9m2. Sekä yläkerran seinä että välitila tuli lakkausta vaille valmiiksi viikonloppuna. Seuraavan viikonloppuna lakattiin. Yläreunaan kaappien alle ei tarvittu silikonia, mutta tason ja mikrosementin väli viimeisteltiin silikonilla, ja hyvä siitä tulikin.

Vielä parempi olisi ollut jos samalla mikrosementillä olisi tehty esimerkiksi keittiön lattia ja välitila, tässä kohteessa se ei ikävä kyllä ollut mahdollista.

Share