mikrosementti
Soita tai lähetä meille sähköpostia, vastaamme mielellämme kaikkiin mikrosementtiin liittyviin kysymyksiin. Olemme 100%:sti Suomalainen yritys, ja ainoa joka täysin keskittyy mikrosementin maahantuontiin ja kehittämiseen.
040 560 3748 (pvm)

tarjous@mikrosementti.fi

Härkävaljakontie 28 00750 Helsinki

Tervetuloa!

040 560 3748 (mpm)

tarjous@mikrosementti.fi

www.mikrosementti.fi
Puhelin: 040 560 3748 (pvm) - Email: tarjous@mikrosementti.fi
Suomen Mikrosementti Oy
Top
 

Mikrosementtilattian huolto ja puhtaanapito

Mikrosementtilattian huolto ja puhtaanapito

Mikrosementti pinnat yleisesti on helppo pitää puhtaana. Kostea rätti ja neutraali saippua riittää puhdistamaan pinnat aina. Pesuhuoneissa, eteisessä, keittiön välitilassa ja muissa tiloissa missä perinteisesti käytetään usein laattoja, mikrosementin suurin etu selkeästi on saumattomuus ja sitä kautta vaivaton puhtaanapito kun ei ole saumoja keräämässä likaa. Mikrosementin pinnassa on aina polyuretaanilakka, eli käytännössä pinta ei ole huokoinen ja ei siitä syystä myöskään ime eikä kerää likaa itseensä. Kaatunut viinilasi, tai mustikkamehu pyyhitään pois märällä rätillä. Jos tahra on ehtinyt jo kuivua, käytä mitä tahansa ph -neutraalia pesuainetta.

Juuri asennettu mikrosementti pinta vaatii hieman enemmän varovaisuutta kunnes pinta on saavuttanut lopullisen iskunkestävyden. Ohessa on hieman neuvoja miten uutta, juuri asennettua mikrosementtipintaa tulisi käsitellä:Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Mikrosementti – puhtaanapito ja hoito

Asennuksen jälkeen tulee ensimmäiset kaksi viikkoa noudattaa erityisestä varovaisuutta. Pinnan naarmuuntuminen ja likaantuminen on vaarana näiden ensimmäisten kahden viikon aikana.

Noin kahden viikon kuluessa materiaali saavuttaa ja suuren osan kovuudestaan ja kestävyydestään, mutta lopullien iskunkestävyys on saavutettu vasta noin 3-4 viikkoa asennuksesta. Pitkä, lopullinen kuivumisaika tarkoittaa myöskin erittäin kovaa ja hyvin iskuja kestävää lopputulosta.

Kuitenkin on hyvä tietää että jo 72h asennuksesta on 65-75% lopullisesta kovuudesta ja vedenkestävyydestä saavutettu. Paras kuivumisen lopputulos saavutetaan noin 20 asteisessa sisäilmassa. Kylmemmässä tilassa kuivuminen ja kovettuminen voi ottaa jopa viikon kauemmin. Jos tila on liian kylmä ja kostea, voi materiaali hieman vaaleta sekä menettää kiiltoa kuivumisen aikana.

Mikrosementin puhdistuksessa voit käyttää mitä tahansa ph –neutraalia pesuainetta sekä kosteaa rättiä. Puhtaanapito voidaan tehdä käsin tai koneellisesti. Emme suosittele käyttämään harjaa, metallisia sieniä, hierovia koneita, liuottimia emmekä happoja. Jotta pinta ei ajankaan kanssa kulu ja jotta kiilto lattiassa säilyy suosittelemme neutraalia pesuainetta sekä vettä.

Ensimmäiset 72 tuntia asennuksesta

Lattiaa ei se pestä vielä millään tuotteilla. Ilman tulee kiertää tilassa vapaasti, koska lattia vapauttaa kuivuesssaan vesihöyryä joka saattaa kosteuttaa tilaa. Lattiaa tulee käsitellä varoen, sekä altistaa lattiaa mahdollisimman vähän kolhuille, naarmuille ja vastaaville epätäydellisyyksille. Pidä lämpötila 15-20 asteisena, sekä pidä lattia kuivana.

Ensimmäiset 7 päivää asennuksesta

Älä raahaa mitään pinnalla äläkä likaa pintaa. tarvittaessa voit puhdistaa pintaa varovasti käyttämällä vain vettä. Vältä myöskin kovia iskuja. Lämpötila ei missään vaiheessa saisi laskea alle 15 asteen.free hosting no ads

Ensimmäinen kuukausi asennuksesta

Ensimmäisen kuukauden aikana on vielä tärkeää että pinnalla ei liikuteta raskaita huonekaluja raahaten. Puhdista pintaa vain vedellä tai vedellä ja neutraalilla saippualla. Pidä edelleen lämpätila yli 15 asteessa.

Share