mikrosementti
Soita tai lähetä meille sähköpostia, vastaamme mielellämme kaikkiin mikrosementtiin liittyviin kysymyksiin. Olemme 100%:sti Suomalainen yritys, ja ainoa joka täysin keskittyy mikrosementin maahantuontiin ja kehittämiseen.
040 560 3748 (pvm)

tarjous@mikrosementti.fi

Härkävaljakontie 28 00750 Helsinki

Tervetuloa!

040 560 3748 (mpm)

tarjous@mikrosementti.fi

www.mikrosementti.fi
Puhelin: 040 560 3748 (pvm) - Email: tarjous@mikrosementti.fi
Suomen Mikrosementti Oy
Top
 

Mikrosementoinnin kustannukset?

Mikrosementoinnin kustannukset?

Mikrosementoinnin kokonaiskustannukset on asia joka monia askarruttaa. Ihan ensimmäiseksi täytyy todeta että mikrosementti ei ole maali, eikä millään tavalla väliaikainen vaihtoehto laatoille. Mikrosementointi on erittäin kova pinta materiaali joka soveltuu niin olohuoneeseen kuin toimiston tai liikehuoneiston lattiaksi.

Mikrosementti ei ole myöskään yksittäinen materiaali jota voi pussissa ostaa, vaan mikrosementti on systeemi johon kuuluu useita materiaaleja jotka asennetaan oikeassa järjestyksessä ja oikealla tavalla päällekkäin.

Mikrosementoinnin kustannukset koostuvat siis kahdesta pääkomponentista: Materiaali + Työ.

Materiaali kustannus per neliö riippuu aina kohteen koosta. Ei ole sama asia tehdä 10m2 eteistä kun 1500m2 liikehuoneisto. Materiaalit on pakattu tietyn kokoisiin astioihin ja mitä pienempi on kohde, sitä enemmän syntyy suhteessa hukkamateriaalia. Vastaava tapahtuu kaikilla pintamateriaaleilla, saneerauslaasti toimitetaan 20kg säkeissä, laattoja on ostettava aina vähän enemmän leikkauksia varten, ja pakettikokojen mukaan, saumauslaasti myös tulee aina tietyn kokoisissa paketeissa.

Pienissä kohteissa materiaalin hinta saattaa olla jopa 43,00Eur/m2, kun taas isoissa kohteissa päästään jopa 20,00Eur/m2. Kun mainitsen tässä materiaali, tarkoitan hintaa koko systeemille – primerista loppulakkaukseen.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Työn osuus on mikrosementoinnissa yleensä merkittävä johtuen useista työvaiheista. Työn hinta on helposti sama oli kyseessä 10m2 tai 50m2 lattia. Työajat vaihtelevat vain vähän edellisissä.

Käytännössä valmis mikrosementtipinta pienelle alueelle ammattilaisen tekemänä saattaa tulla maksamaan jopa 200,00Eur/m2, mutta hinta laskee radikaalisti niin että jo 100m2 lattian tekeminen kustantaa noin 79,00Eur/m2 sisältäen materiaalit sekä työn, joka on jo erittäin kohtuullinen hinta kun miettii millaisen WAU -efektin mikrosementti lattialla saa aikaiseksi. Mitä suurempi alue, sitä pienempi on neliöhinta.free hosting no ads

Yhteenvetona voisi sanoa että jos haluaa kotona tehdä pieniä alueita edullisesti kuten eteisiä tai WC:n seinät, nyrkkisääntönä sanoisin että alle 25m2, niin kannattaa vakavasti harkita itse tekemistä – ohjeita tarkasti noudattamalla mikrosementointi onnistuu tee-se-itse mieheltä ja naiselta. Jos kuitenkin maalipensselikin tuntuu vieraalta, kannattaa aina luottaa ammatilaisten apuun :).

Share