mikrosementti
Soita tai lähetä meille sähköpostia, vastaamme mielellämme kaikkiin mikrosementtiin liittyviin kysymyksiin. Olemme 100%:sti Suomalainen yritys, ja ainoa joka täysin keskittyy mikrosementin maahantuontiin ja kehittämiseen.
040 560 3748 (pvm)

tarjous@mikrosementti.fi

Härkävaljakontie 28 00750 Helsinki

Tervetuloa!

040 560 3748 (mpm)

tarjous@mikrosementti.fi

www.mikrosementti.fi
Puhelin: 040 560 3748 (pvm) - Email: tarjous@mikrosementti.fi
Suomen Mikrosementti Oy
Top
 

Materiaali

Materiaali

Mikrosementti materiaalina sopii mihin tahansa kovalle homogeeniselle pinnalle. Jos pinnalle voi laittaa laatat, sen voi erittäin todennäköisesti myös mikrosementoida. Tässä on lueteltu muutamia yleisimpiä kohteita mikrosementille:

  • Kulutusta kestävät lattiat (eteinen, olohuone, toimisto, julkinen tila)
  • Kylpyhuoneet
  • Keittiön välitila
  • Pöytien pinnoitus

Mikrosementti oikein asennettuna on systeemi joka koostuu useista työvaiheista. Mikrosementtiä levitetään ohuissa kerroksissa, aina vähintään kolme kerrosta. Mikrosementin uskomaton kovuus ja kestävyys perustuu nimenomaan näihin ohuisiin kerroksiin.

Haluttu väriaine lisätään kahteen viimeiseen mikrosementti -kerrokseen. Näin mikrosementtipinnasta saadaan käytännössä minkä värinen halutaan. On kuitenkin huomattava että pinta on parhaillaan erittäin elävä. Mikrosementillä ei pyritä tasaiseen, tietyn RAL tai NCS koodin mukaiseen väriin, vaan elävään pintaan. Toki värikartta antaa hyvin suuntaa minkävärinen pinnasta tulee.

Kaikkien työvaiheiden läpikäynti kestää aina vähintään viisi päivää. Oikein asennettua mikrosementtipintaa ei siis voi tehdä nopeammin, vaikka kohde olisi kuinka pieni. Työvaiheet hieman vaihtelevat riippuen tehdäänkö lattiaa vai seinää. Oheinen kuva kuvastaa miten eri mikrosementti kerrokset rakentuvat.

Kun ei vaadita todella korkeaa kulutuksen kestävyyttä voidaan erilaisilla yhdistelmillä saada aikaan kevyempiä ratkaisuita. Joskus jo kaksi mikrosementti base kerrosta on sellainen pinta mikä miellyttää. Mikrosementti medium pinta on jo huomattavasti tasaisempi, ja mikrosementti fino pinta muistuttaa jo marmorilaattaa tasaisuudessaan ja ulkonäöllisestikin.

Parasta mikrosementissä on ilman muuta näyttävä, saumaton pinta. Erilaisilla materiaalikarkeuksilla, väreillä sekä oikealla työtavalla saadaan mikrosementillä todealla kaunis ja kova pinta. Oli kyseessä keittiön välitila tai 100 neliöinen olohuone, mikrosementti toimii hienosti. Oikea materiaalin karkeus, oikea värivalinta ja lopuksi oikea työtapa ja työvalineet ratkaisevat lopputuloksen.

Kauniin ulkonäön lisäksi, toinen mikrosementin suureen suosioon johtanut asia on sen puhtaanapito. Toisin kun laattapinnalla, saumoja ei ole ja pinta on todella helppo pitää puhtaana. Kostealla rätillä pyyhkiminen riittää pitämään pinnan puhtaana. Pahimmassakin tapauksessa jos pinnalle on päässyt vaikka purkkaa ja se on siinä ollut jo pitkän aikaa, pinnan saa puhtaaksi vaikka laittamalla märkään rättiin vähän astianpesuainetta tai mitä tahansa neutraalia pesuainetta. Laattapinta on itse asiassa erinomainen pohja tehdä mikrosementtipinnoite. Pinta on normaalisti kova ja ei liiku – mikrosementtipinnoite laattojen päälle nostaa pintaa vain 2-3mm, ja laattojen saumoista ei näy enää jälkeäkään.

SAUMATON NÄYTTÄVÄ LATTIA

Isoissa lattiapinnoissa mikrosementin kaunis luonnollinen pinta pääsee oikeuksiinsa. Mikrosementillä tehdään muutamassa päivässä lattia jonka kestävyys ja ulkonäkö on vertaansa vailla. Erittäin kauniin ulkonäkönsä ansiosta mikrosementti sopii hyvin olohuoneisiin ja edustustustiloihin kun halutaan moderni ja laadukas lattia.

Korkean kulutuksen ja iskunkestävyytensä ansiosta mikrosementti sopii erityisen hyvin myös yleisten tilojen lattioihin kuten toimistoihin ja liiketiloihin. Mikrosementti lattia kestää myös vettä ja muita nesteitä kuten esimerkiksi öljyjä, joten mikrosementillä voit myös tehdä autotallin, terassin tai vaikka pukutilojen lattiat.

Lattian värin voi valita värikartasta vapaasti, suosituimmat värit on valkoinen ja erisävyiset harmaat. Listat voi olla todella pienet, tai niitä ei tarvita laisinkaan.

Mikrosementti lattian tekeminen on hyvin helppoa. Jos ei ole kyse isosta lattiasta (yli 35m2), se onnistuu helposti tee-se-itse naiselta tai mieheltä. Meiltä saat tilattua mikrosementti lattian joko tee-se-itse pakettina tai valmiina käyttöön toimituksena.