mikrosementti
Soita tai lähetä meille sähköpostia, vastaamme mielellämme kaikkiin mikrosementtiin liittyviin kysymyksiin. Olemme 100%:sti Suomalainen yritys, ja ainoa joka täysin keskittyy mikrosementin maahantuontiin ja kehittämiseen.
040 560 3748 (pvm)

tarjous@mikrosementti.fi

Härkävaljakontie 28 00750 Helsinki

Tervetuloa!

040 560 3748 (mpm)

tarjous@mikrosementti.fi

www.mikrosementti.fi
Puhelin: 040 560 3748 (pvm) - Email: tarjous@mikrosementti.fi
Suomen Mikrosementti Oy
Top
 

Hinnasto

Mikrosementtiä voi käyttää pintamateriaalina lähes mihin tahansa kovaan pohjaan. Juuri tästä syystä mikrosementin neliöhinta vaihtelee paljon riippuen kohteest ja on parempi kysyä ammattilaiselta tarjousta juuri sinun kohteeseen. Mikrosementtipinnan iskun- ja kulutuksen kestävyys ei ole sama hotellin aulassa kun se on olohuoneen seinässä. Mikrosementti sopii molempiin paikkoihin loistavasti.

Jos kyseessä on tasainen seinä, materiaalin neliöhinta voi olla esimerkiksi 9,00Eur. Jos taas kyseessä on esimerkiksi 25m2 kylpyhuone, mikrosementin neliöhinta on lähempänä 35,00Eur. Kun tehdään isoja esim yli 100 neliön lattia pintoja materiaalin neliöhinta taas laske. Jos kohteesi on kylpyhuoneen seinät tai mikä tahansa lattia saat tarjouksen emailitse tarjouslaskuristamme. Tarjouslaskuri.

Voit myöskin soittaa meille 075 – 325 29 09, tai laittaa emailia: tarjous@mikrosementti.fi. Muista mainita emailissa kohteesi sijainti, neliömäärä, sekä kuinka paljon kohteesta on lattia, ja kuinka paljon seinää. Näiden tietojen perusteella lähetämme sinulle hintatietoja.

Oheisessa taulukossa näkyy muutamia kohteita hintoineen. Jokainen kohde on erilainen, joten vaikka neliömäärä sinun kohteessasi olisi sama, voi hinta silti poiketa taulukosta. Mikrosementoinnin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat: Valitun materiaalin karkeus sekä väri, tekijä, pintojen monimuotoisuus, pohjamateriaalin tasaisuus, sekä neliömäärä. Taulukko kuitenkin antaa hyvän kuvan siitä minkälaiset kustannukset suunnilleen voisivat olla.

Ammattilaiset

Teemme yhteistyötä sisustus suunnittelijoiden sekä urakoitsijoiden kanssa. Kerro yhteydenotossasi yrityksesi nimi sekä toimiala.

tarjous@mikrosementti.fi

Asennukset

Asennustarjoukset voit kysyä meiltä tai suoraan urakoitsijoilta.

Etelä-suomi
Espoon Kaluste ja Rakennus Oy

Etelä-pohjanmaa
Pohjanmaan Lattiatekniikka Oy

Keski-suomi
Tero Karppinen Tmi. (0405885922)