mikrosementti
Soita tai lähetä meille sähköpostia, vastaamme mielellämme kaikkiin mikrosementtiin liittyviin kysymyksiin. Olemme 100%:sti Suomalainen yritys, ja ainoa joka täysin keskittyy mikrosementin maahantuontiin ja kehittämiseen.
040 560 3748 (pvm)

tarjous@mikrosementti.fi

Härkävaljakontie 28 00750 Helsinki

Tervetuloa!

040 560 3748 (mpm)

tarjous@mikrosementti.fi

www.mikrosementti.fi
Puhelin: 040 560 3748 (pvm) - Email: tarjous@mikrosementti.fi
Suomen Mikrosementti Oy
Top
 

Asuntomessut Seinäjoella

Asuntomessut Seinäjoella

Suomen Mikrosementti Oy oli mukana Seinäjoen Asuntomessuilla. Yhteistyössä pohjanmaan lattiatekniikan kanssa tehtiin kaunis, yhtenäinen lattia yhteen kohteista. Sama lattiapinta jatkuu olohuoneesta ruokailutilaan ja keittiöön, ei saumoja, ei listoja. Lattia on elävä, kestää iskuja, vettä ja on ajattoman kaunis sekä helppo pitää puhtaana. Monet messukävijät ihastelivat pinnan luonnollista ilmettä, mikrosementti ei ole samalla tavalla kylmä, kova tai teollinen kuin normaali, hiottu betonipinta. Yhden messukävijän sanoja lainataksemme: ”Muutaman metrin päästä kun katselee, pinta näyttää jopa tekstiilimäisen pehmeältä”. Ohessa muutamia kuvia Seinäjoen asuntomessujen tietääksemme ainoasta mikrosementtilattiasta. Materiaalit toimitti Suomen Mikrosementti Oy – työn teki Pohjanmaan Lattiatekniikka.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy hyvin kuinka jalkalistoja ei mikrosementti lattiassa välttämättä tarvitse asentaa, vaan seinä voi loppua suoraan lattiaan. Lattian väriksi on tässä valittu tumman harmaa.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

streaming Alibi.com film

Toisessa kuvassa näkyy kuinka sama kaunis mikrosementtipinta jatkuu keittiössä. Ei saumoja, ei jalkalistoja. Tarkkasilmäinen huomaa että terassailla on käytetty myös sementtisiä kukkaruukkuja.

mikrosementti keittiön lattia

 

 

Share