mikrosementti
Soita tai lähetä meille sähköpostia, vastaamme mielellämme kaikkiin mikrosementtiin liittyviin kysymyksiin. Olemme 100%:sti Suomalainen yritys, ja ainoa joka täysin keskittyy mikrosementin maahantuontiin ja kehittämiseen.
040 560 3748 (pvm)

tarjous@mikrosementti.fi

Härkävaljakontie 28 00750 Helsinki

Tervetuloa!

040 560 3748 (mpm)

tarjous@mikrosementti.fi

www.mikrosementti.fi
Puhelin: 040 560 3748 (pvm) - Email: tarjous@mikrosementti.fi
Suomen Mikrosementti Oy
Top
 

Asennus

Asennus

Mikrosementin asennus on monivaiheinen, mutta yksinkertainen prosessi. Prosessiin liittyy useita eri materiaaleja jotka kaikki yhdessä, oikeassa järjestysksessä ja oikealla tavalla asennettuna muodostavat mikrosementti systeemin. Toimituksemme sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit pohjustuksesta pinta lakkaan. Kaikessa ksinkertaisuudessaan työvaiheet ovat: Pohjustus, 2-4 mikrosementtikerrokset, välihionta, lakkapohjustus, lakkaus. Kaikkien vaiheiden läpikäynti vie ohjamateriaalista ja kohteesta riippuen 5-10 päivää. Koko systeemin kerrospaksuus on vain 2-3 millimetriä.

Asennuksen vaiheet hieman vaihtelee sen mukaan mikä on materiaali on pohjalla ja onko kyseessä lattia vai seinä. Lähetä meille email otsikolla asennusohje, ja lähetämme sinulle yksityiskohtaiset asennusohjeet mikrosementille.